bg

Kookclub Februari 2018

aperitief :

alles mengen, verrassend lekker  

 

 

 

  Ingrediënten :

3/4 l. vers wortelsap
1/4 l vers appelsiensap
1/4 l.vodka
1/10 l. triple sec 

 

Voorgerecht : Wilde Zalm met Boekweit

   

 

 

Champignonsstaartjes + echalot opstoven, kipfumet, room ;mixen en paseren
Knolselder opstoven +echalot, kipfumet,gaar koken,mixen p&z. Wilde Zalm met boekweit bekleden en half gaar opbakken

 

 


Ingredïenten:
Wilde Zalm, boekweit, knolselder, champignons,kipfilet room

Hoofdgerecht : Rib-Eye slowcooking

 Rib-eye aanbakken, p&z zout, in de oven van 52° laten garen gedurende 4à5h

Paksoi versnijden, opstoven, p&z, mengen met parmezaanse kaas en tallegio , opwarmen in de oven 
Rijst met groentjes en kipfumet, p&z, olijfolie onder deksel 15 min.  daarna opbakken 

 

 
Ingredïenten : 
Rib- eye ,Paksoi, parmezaanse kaas, tallegio kaas 
rijst, groenten,kipfumet

 


Nagerecht : Moelleux van chocolade

 chocolade en boter smelten
5 eieren en 100 gr suiker opkloppen
meng alles met 200 gr bloem
geboterde en gebloemde vormpjes  , vullen in de oven 7à8 min. 200 ° 
 
Ingredïenten :µ
150 gr chocolade, 100 gr boter, 5 eieren, 100 gr suiker 200 gr bloem,

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht weekend
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • 1 Nacht in romantische kamer met kaarslicht, muziek, badmantels, allerlei badkamergadgets
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
  • Flesje Bubbels  op de kamer.
  • Saunasessie privaat (2u)
  • Fietsen, kaarten & wandelroutes
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien