Kookclub Februari 2018
aperitief :
alles mengen, verrassend lekker
|
Ingrediënten : 3/4 l. vers wortelsap 1/4 l vers appelsiensap 1/4 l.vodka 1/10 l. triple sec
|
Voorgerecht : Wilde Zalm met Boekweit
|
Champignonsstaartjes + echalot opstoven, kipfumet, room ;mixen en paseren
|
|
Hoofdgerecht : Rib-Eye slowcooking
Rib-eye aanbakken, p&z zout, in de oven van 52° laten garen gedurende 4à5h Paksoi versnijden, opstoven, p&z, mengen met parmezaanse kaas en tallegio , opwarmen in de oven
|
Ingredïenten : Rib- eye ,Paksoi, parmezaanse kaas, tallegio kaas rijst, groenten,kipfumet
|
Nagerecht : Moelleux van chocolade
chocolade en boter smelten 5 eieren en 100 gr suiker opkloppen meng alles met 200 gr bloem geboterde en gebloemde vormpjes , vullen in de oven 7à8 min. 200 ° |
Ingredïenten :µ 150 gr chocolade, 100 gr boter, 5 eieren, 100 gr suiker 200 gr bloem,
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht weekend
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 Nacht in romantische kamer met kaarslicht, muziek, badmantels, allerlei badkamergadgets
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Flesje Bubbels op de kamer.
- Saunasessie privaat (2u)
- Fietsen, kaarten & wandelroutes
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien